Solid Factory is ontstaan vanuit Van Schaik en Berghuis (S+B), met 80 jaar ervaring marktleider op het gebied van inrichtingsconcepten voor laboratoria, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en het bedrijfsleven.

Van Schaik en Berghuis kent een lange historie. De laboratoriuminrichter is het oudste lid van de branchevereniging CBM en realiseerde indrukwekkende projecten, waaronder de inrichting van de schepen van de Holland-Amerikalijn. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf zicht steeds meer toegespitst op de inrichting van laboratoria en scholen – en dan met name van practicumlokalen. Onder de naam S+B is het al jaren marktleider in deze branches.

Laboratoria en scholen passen Corian® steeds vaker toe. Voor S+B is het materiaal dan ook niet meer weg te denken uit zijn meubel- en inrichtingsconcepten. Behalve veel scholen, werken nu ook bedrijven zoals Campina Friesland en Danone op Corian® van S+B. Niet voor niets mag het bedrijf zich erkend verwerker noemen van DuPont™Corian®.

Maar Corian® is zo veelzijdig, dat S+B het graag nog breder wil toepassen. Vanuit die visie is Solid Factory ontstaan. Het bedrijf bestaat uit mensen met een tomeloze passie voor en kennis van Solid Surface-materialen. Een gedreven team, dat elk project tot een groot succes wil maken.